Blog Banners

歡迎到訪本網誌!  |  Welcome to visit this blog! 現正上映:《加勒比海盜:惡靈啟航》  |  Now Showing: 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' 《星球大戰:最後絕地武士》  |  'Star Wars: The Last Jedi' 巴黎迪士尼樂園 25週年慶典  |  Disneyland Paris 25th Anniversary Celebration

2012年8月18日 星期六

「奇妙盛宴」(Magic Access Appreciation Dinner Party) ------ 將奇妙力量無限放大!

今晚喺樂園為各位忠實嘅Fans所舉辦的 「奇妙盛宴」,相信今晚有幸獲邀岀席嘅朋友都會有一個既開心又難忘嘅一晚。

自2006年起推出的「全年通行證」直到上年2011年最新推出嘅「奇妙處處通」,如果您係其中一位一直支持直到現在嘅朋友就可以出席盛宴,而獲邀出席嘅Fans 亦可攜同一位賓客一同參加是次盛宴。


今晚喺「香港迪士尼樂園酒店」中嘅「仙度瑞拉宴會廳」(Cinderella Ballroom) 舉行這次 「奇妙盛宴」,而今晚亦有金生聯同一眾管理層出席今次嘅宴會,藉此可俾各位Fans直接向園方嘅管理層表達意見。


在宴會開始前,所有Fans都暫時喺「白雪公主宴會廳」以及走廊處享用飲品。當可以走進Cinderella Ballroom時,第一眼就見到一個既大又華麗嘅舞台。


金生 M&G 時間~


另外,一眾CM們亦於宴會中不同的時段表演歌舞。當中更現場演繹了不少迪士尼的經典名曲。


而到最後當然有迪士尼朋友出場令在場氣氛推至另一高峰!尤其係首次穿著Golden Mickeys 衫公開亮相嘅Daisy, Chip & Dale!


出黎表演當然唔少得M&G啦!


而宴會中更進行咗一個頒獎儀式以表揚入場次數超過400次或以上嘅頭10位會員以及於2006年「全年通行證」推出首日購買全年證並一直支持到現場「奇妙處處通」嘅會員,以下為獲獎嘅Fans所獲得的獎座。


頒獎嘉賓當然唔少得Mickey & Minnie!


另外,園方亦有給予以下呢嗰獎座俾今晚獲邀出席「奇妙盛宴」嘅Fans以表揚各位一直以來對香港迪士尼樂園度假區嘅支持。多謝HKDL!


奇妙 • 因大家而延續!
 


Hong Kong Disneyland Resort

沒有留言 :

張貼留言