Blog Banners

歡迎到訪本網誌!  |  Welcome to visit this blog!

2012年10月31日 星期三

MMDL 「迪士尼黑色世界 2012」

嚟到萬聖節,當然要帶大家去親身「驚」歷一下 Ming Ming Disneyland 嘅「迪士尼黑色世界2012」啦!您準備好未?


Main Street USA ------ Clash of Evils:


詭墳學院:


夜光鬼魅巡遊:

今年所有floats都有經「粉飾」過,而來自最新電影《怪誕復活狗》中嘅史柏奇(Sparky)更於今年加入巡遊嘅行列


商店Halloween 設計:


Ming Ming Disneyland「迪士尼黑色世界 2012」的設計概念是參考 Hong Kong Disneyland Resort 的「迪士尼黑色世界 2012」節日活動而創作的。



Disney, Walt Disney Imagineering

沒有留言 :

張貼留言