Blog Banners

歡迎到訪本網誌!  |  Welcome to visit this blog!

2013年11月25日 星期一

打開屬於您的「巴厘猴紋寶石鑲音樂盒」,一起細聽迷離的樂章!

相信不少讀者於近期到訪「迷離莊園」(Mystic Point) 唧時候都會發現到「巴厘猴紋寶石鑲音樂盒」嘅主題商品已經返咗貨,但今次呢一批貨就有啲分別。係顏色有分別嗎?非也。咁究竟有啲乜嘢唔同咗呢?

為咗令大家更易揾到答案,本blog 特意拎出新舊兩個版本嘅音樂盒俾大家去對比一下,喺下圖中嘅左方為新版,而右方則為舊版。外觀方面,其實冇任何嘅分別。咁喺時候要打開兩個音樂盒望吓啦!


喔!原來內有祕密!新版多咗一個台階!


再睇睇音樂盒嘅底部,原來新版果嗰係可以上鏈架!而當大家打開新版音樂盒嘅時候,音樂盒就會自動奏起迷離嘅樂章!「如今魔法已變天地,來吧雙眼不要閉起! ......」


喂,「阿拔」!你想做乜嘢呀?


噢!原來傳說係真架!


提提大家,舊版嘅售價為港幣$248,而新版嘅售價為港幣$308。



Hong Kong Disneyland Resort

沒有留言 :

張貼留言