Blog Banners

歡迎到訪本網誌!  |  Welcome to visit this blog!

2014年4月27日 星期日

「迪士尼星級款待 2014」印刷品及園內裝飾

因為今年嘅「迪士尼星級款待」(Disney's Star Guest Program) 嘅活動內容以額外收費項目為主嘅關係,所以本blog 都唔會多加介紹。如果各位讀者有興趣了解更多有關額外收費項目的話,歡迎 按此 重温相關嘅網誌。而今日呢一篇網誌就當係留返個記錄!


樂園指南:

圓形版「奇妙時刻」貼紙:

長方形版「奇妙時刻」貼紙 (第一期):

長方形版「奇妙時刻」貼紙 (第二期):


「星級公主之旅」主題裝飾:


《飛機總動員 2:救火大行動》(Planes: Fire & Rescue) 影相位:

如果大家有喺三月份同四月份入過樂園的話,大家會發現園方已經喺四月份為影相位換上咗新嘅佈景板,而新嘅佈景板背景(多咗啲樹木) 亦都更加能夠配合到「探險世界」四周嘅環境!

如果想同德仔 3D模型影相的話,大家可以參加呢個「德仔『飛』常特訓」。

德仔 3D模型:

特訓工具:



Hong Kong Disneyland Resort

沒有留言 :

張貼留言