Blog Banners

歡迎到訪本網誌!  |  Welcome to visit this blog!

2014年4月12日 星期六

「蜘蛛俠」將於今年四月現身巴黎迪士尼樂園度假區!

雖然「蜘蛛俠」(Spider-Man) 都係其中一位Marvel Heros,但是其電影版權其實係屬於Sony!正正就係因為呢個原因,所以大家暫時都唔會有機會見到「蜘蛛俠」加入電影版嘅Avengers 團隊!之不過,巴黎迪士尼樂園度假區(Disneyland Resort Paris) 喺不久之前就公佈,為配合電影《蜘蛛俠 2:決戰電魔》(The Amazing Spider-Man 2) 嘅上映,「蜘蛛俠」將會由今年4月19日起會喺度假區入面嘅Walt Disney Studios park 與賓客見面!

另外,電影《蜘蛛俠 2:決戰電魔》嘅兩位主角亦喺日前到訪Walt Disney Studios park!
(如未能看到影片的話,請 按此 打開相關鏈結。) 



Marvel, Sony, Disneyland Resort Paris

沒有留言 :

張貼留言