Blog Banners

歡迎到訪本網誌!  |  Welcome to visit this blog! 現正上映:《加勒比海盜:惡靈啟航》  |  Now Showing: 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' 《星球大戰:最後絕地武士》  |  'Star Wars: The Last Jedi' 巴黎迪士尼樂園 25週年慶典  |  Disneyland Paris 25th Anniversary Celebration

2014年5月12日 星期一

香港迪士尼樂園推出首款《魔雪奇緣》(Frozen) 主題徽章!

園方喺近期就推出咗首款以動畫電影《魔雪奇緣》(Frozen) 為主題嘅徽章!如果閣下有儲開其它Disney Parks 嘅徽章的話,相信大家都會發現呢款徽章係同巴黎迪士尼樂園度假區(Disneyland Resort Paris) 果邊係一模一樣嘅!之不過難得喺香港呢邊終於推出咗"Frozen" 嘅徽章,本blog 都特意作一記錄。


相關資料 (Information):
商品售價 (Price)
HK $58.00 / (piece)
商品編號 (Product’s Number)
G601-7453-6-14038
徽章背部 (Pin Back)
Disney Pin Trading Official Logo 2014
Hong Kong Disneyland Official Logo
G601-7453-6-14038
©DISNEY



Hong Kong Disneyland Resort

2 則留言 :

  1. 你好,請問魔雪奇緣的產品現在在香港迪士尼樂園只有售賣徽章的嗎?

    回覆刪除
    回覆
    1. 您好!樂園內亦有售賣《魔雪奇緣》的毛公仔以及小童衣服等商品。歡迎到訪本博客的Facebook 專頁觀看相關的圖片。

      刪除