Blog Banners

歡迎到訪本網誌!  |  Welcome to visit this blog!

2014年6月12日 星期四

香港迪士尼樂園 九週年個人名牌

為慶祝香港迪士尼樂園(Hong Kong Disneyland) 將於今年9月12日踏入開園九週年,樂園商品部喺今個月初嘅時候就推出咗相關嘅個人名牌(Personal Name Tag),售價為港幣七十八元正!

同八週年果款一樣,今次嘅名牌採用咗掛飾嘅設計風格,而着住中世紀服裝嘅米奇(Mickey) 亦放置咗喺名牌嘅左邊。另外,喺名牌嘅背部更刻有九週年嘅標誌,別具收藏價值!



Hong Kong Disneyland Resort

2 則留言 :

  1. Hi ~請問一下要personalized名字在上面的話要多久時間可以拿到??Thank you ~

    回覆刪除
    回覆
    1. 您好!如果閣下選取了個人化刻名服務的話,一般而言可於即日內取回已刻名的個人名牌,而商店內的「演藝人員」亦會通知閣下可以回來領取的時間。

      刪除