Blog Banners

歡迎到訪本網誌!  |  Welcome to visit this blog!

2014年7月14日 星期一

冬季版造型 貝兒公主 @ 米奇金獎音樂劇!

唔知道大家有冇睇過「米奇金獎音樂劇」(The Golden Mickeys) 呢?園方喺近日就為呢個表演作出咗些少嘅改動,而今次嘅改動就俾大家可以清楚地見到貝兒公主(Princess Belle) 嘅冬季版造型!

如果大家喺先前有出席過呢個頒獎禮的話,相信您哋應該都會記得貝兒公主喺呢一幕出現嘅時候係企喺銀幕後面。

之不過今次嘅改動亦做得相當出色,因為貝兒公主會由舞台嘅右方慢慢地行到去左方(途中當然會唱返佢嘅首本名曲),而呢個安排正正更加有利吸引全場觀眾嘅目光。

由於貝兒公主走到去幕前嘅關係,所以之後果一幕嘅表演都有些少嘅轉變。詳細內容就留待大家入去欣賞喇!



Hong Kong Disneyland Resort

沒有留言 :

張貼留言