Blog Banners

歡迎到訪本網誌!  |  Welcome to visit this blog!

2015年8月2日 星期日

《Descendants Wicked World》動畫劇集將於今年九月登場!

「迪士尼頻道」原創電影《Descendants》已於7月31日在北美地區正式首播,而官方在近日亦正式公佈將於今年九月在北美地區播放《Descendants Wicked World》動畫劇集以延續相關的故事。

It is official! Disney's "Descendants" gets animated! "Descendants Wicked World" animated shorts coming to Disney Channel (US) in this September!



Disney, & Disney Channel

沒有留言 :

張貼留言