Blog Banners

歡迎到訪本網誌!  |  Welcome to visit this blog!

2016年8月11日 星期四

「Main Street Electrical Parade」將於2017年回歸 加洲迪士尼樂園(Disneyland Park)!

美國兩岸的 Disney Parks 正式公佈 位於「神奇王國」(Magic Kingdom Park)的經典「Main Street Electrical Parade」將於 2016年10月9日 完成它的歷史任務,而這個巡遊將會在2017年的指定日子在 加洲迪士尼樂園(Disneyland Park)上演。另一方面,位於當地的「迪士尼光影匯」夜間巡遊(“Paint the Night” parade)會在 2016年聖誕節期間的指定日子 再次在樂園上演!

It is official! The Main Street Electrical Parade will officially end its historic run in the Magic Kingdom Park on October 9, 2016 and then head to Disneyland Resort for a limited-time encore engagement in early 2017! On the other side, the “Paint the Night” parade will return on select nights during the holiday season later this year!


相關內容:





Disneyland Resort & Walt Disney World Resort

沒有留言 :

張貼留言