Blog Banners

歡迎到訪本網誌!  |  Welcome to visit this blog!

2016年11月12日 星期六

“Princess Elena’s Musical Grand Arrival” @ Disney California Adventure park

迪士尼 首位拉丁裔公主 艾蓮娜公主(Princess Elena)已於近日正式駕臨 迪士尼加洲冒險樂園(Disney California Adventure park)。除了在園內與賓客見面外,她更特意在「Festival of Holidays」主題活動上 為賓客呈獻一個與別不同的皇家出巡!




Disneyland Resort
Follow Disney Magical Kingdom on FacebookFollow Disney Magical Kingdom on InstagramFollow Disney Magical Kingdom on Twitter

沒有留言 :

張貼留言