Blog Banners

歡迎到訪本網誌!  |  Welcome to visit this blog!

2015年3月9日 星期一

香港迪士尼樂園「春日迪士尼」春季主題活動

雖然「福氣盛放」新春主題活動已於昨日完結,但是接下來的是由今天開始的「春日迪士尼」春季主題活動( “It’s Springtime Celebration”)。

活動日期:2015年3月9日 至 2015年5月31日
Event Dates:March 9, 2015 to May 31, 2015


官方簡介:
香港迪士尼樂園於2015年5月底前將首次帶來一個百花齊放、喜氣滿溢的春日主題慶祝。置身於城堡前的主題鮮花布置之中、米奇及多位迪士尼朋友正期待你跟他們拍照,並誠邀你參加「《魔雪奇緣》主題下午茶」及多項精彩的《魔雪奇緣》主題活動。此外,樂園更呈獻多項星級體驗服務,讓你盡情選購,與摯愛一起共享更難忘的春日迪士尼。

Hong Kong Disneyland invites you to join our first ever Springtime Celebration till end May 2015. You can enjoy all the fun photo opportunities with your favorite Disney friends. Don’t miss out on another royal experience with our “Frozen" Afternoon Tea and Fun and other “Frozen”-themed activities. To make your visit even more fun and memorable, be sure to take advantage of the all-new and exclusive Star Experiences with friends and loved ones.


為配合這個春季主題活動,園方於近日在樂園內加設了更多主題裝飾。


「樂園指南」:

不知道各位粉絲有沒有興趣去參加呢?






Hong Kong Disneyland Resort

沒有留言 :

張貼留言