Blog Banners

歡迎到訪本網誌!  |  Welcome to visit this blog!

2016年7月23日 星期六

Ghost Rider (Vengeance) is coming to Marvel's “Agents of S.H.I.E.L.D.” (Season 4)!

MARVEL Studios 在2016年「San Diego Comic-Con」中正式公佈 經典Marvel人物「幽靈車神」(Ghost Rider / Vengeance)將會在 第四季《神盾局特工》(“Agents of S.H.I.E.L.D.”)電視劇集中現身,而劇集內容也是屬於「漫威電影宇宙」(Marvel Cinematic Universe)的其中一部分。


Teaser Trailer



Disney, Marvel & Marvel Studios

沒有留言 :

張貼留言