Blog Banners

歡迎到訪本網誌!  |  Welcome to visit this blog!

2017年4月15日 星期六

🎉 Happy 34th Anniversary to Tokyo Disneyland!


東京迪士尼樂園(Tokyo Disneyland)亦在1983年4月15日正式開幕,而今天正是樂園開幕 34週年的大日子。本網在此祝 東京迪士尼樂園 34週年快樂!Happy 34th Anniversary to Tokyo Disneyland!


34週年主題商品




Tokyo Disney Resort
Follow Disney Magical Kingdom on FacebookFollow Disney Magical Kingdom on InstagramFollow Disney Magical Kingdom on Twitter

沒有留言 :

張貼留言